Acasă Blog

Ghidul începătorului pentru pariurile sportive

0

Pariurile sportive pot fi o activitate foarte distractivă și profitabilă, fie oferindu-vă o transpirație suplimentară asupra jocurilor pe care le urmăriți, fie umplându-vă bankroll-ul. De asemenea, poate fi intimidant, mai ales pentru începători. De aceea SharpSide este aici pentru a vă ajuta să începeți cu Ghidul începătorului pentru pariuri sportive, un ghid perfect de pariuri sportive pentru a vă îndrepta în direcția cea bună.

Cazinourile pot avea o mulțime de lumini strălucitoare și piese în mișcare. Vorbitorii rapizi aruncă în jurul cuvintelor și expresiilor pe care nu le-ați mai auzit până acum. Sportsbooks afișa o multitudine de numere cu plus și minus semne din belșug, care pot confunda naiba de oameni. Toate acestea vin cu pariuri pe bani reali. Știi că vrei în, dar esti un pic timid pentru ceea ce aduce această lume.

Ghidul începătorului pentru pariurile sportive 2020

pariuri cote onlineÎn acest ghid de pariuri sportive, veți găsi câteva dintre întrebările adesea adresate de la începători, plus veți găsi câteva link-uri pentru citirea ulterioară pentru a vă menține pe calea cea bună.

Este instrumentul perfect pentru a vă încerca pariurile sportive fără a fi nevoie să puneți bani reali pe linie. Disponibil acum pentru iOS și Android, SharpSide aplicație vă permite să facă ponturi gratuite pentru o mare varietate de sport și pariuri, rezultate cale, să concureze pe clasamente și de a câștiga premii mari. Ia-ți picioarele ude, încercați noi strategii, și perfecționa abilitățile dumneavoastră cu aplicația gratuită de pariuri sportive SharpSide astăzi.

Ce este un favorit Case de Pariuri?

Un favorit este o echipă sau un concurent care oddsmakers se așteaptă să câștige, și este adesea afișat cu un semn minus în fața cote. Aceasta este echipa sau concurent care este favorizat peste opoziţie case pariuri online, prin urmare, fiind numit un favorit. Când pariați un punct de răspândire, favoritul va fi de multe ori de stabilire sau de a da puncte opoziției pentru a face pariul chiar. Când pariați pe linia de bani, favoritul va avea o rentabilitate mai mică a banilor care sunt pariați.

Ce este un underdog?

Spre deosebire de un favorit, un underdog este echipa sau concurent oddsmakers se așteaptă să-și piardă. Underdogs sunt adesea afișate cu un semn plus în fața cote. Underdogs funcționează în mod similar cu favorite atunci când este vorba de o răspândire punct sau o linie de bani, chiar vizavi. Când pariați un punct de răspândire, underdog va primi de multe ori puncte suplimentare față de opoziție pentru a face pariul chiar. Când pariați pe linia de bani, underdog va avea un profit mai mare pe banii pe care este pariat.

Ce este un pick sau pick’em?

case pariuri romaniaUn pick sau un pick’em este atunci când un pariu este chiar pe ambele părți în ceea ce privește cine oddsmakers așteaptă să câștige, ceea ce înseamnă că este o propunere 50-50. Trebuie doar să “alegeți” cine credeți că va ieși pe primul loc fără a trebui să depășiți o răspândire a punctelor sau să puneți cote. În concursurile pick’em, pariurile pe linia de bani vor da un profit egal.

Care este răspândirea punctului și cum funcționează spread-urile?

O răspândire punct este folosit chiar și un matchup de pariuri între două părți. Favoritul va da puncte de cealaltă parte, iar underdog va primi puncte. Pentru a câștiga împotriva răspândirii punctului, favoritul trebuie să depășească numărul de puncte acordate celui care a pierdut.

 • Pentru underdog pentru a câștiga împotriva răspândirii punct, underdog poate folosi punctele date pentru a depăși opoziția.

Care este linia de bani și cum funcționează?

Pariuri pe linia de bani înseamnă că sunt pariuri pe cele două părți drept în sus, fără puncte adăugate sau scăzute care oferă o răspândire punct.

În cazul în care Dallas Cowboys a jucat New York Giants, alegeți echipa pe care ar dori să câștige și factorul de cote în care este favorit și care este underdog. În acest exemplu, Cowboys ar putea fi listate la un preț de -200 și Giants enumerate ca +175. Acest lucru ne arată că Cowboys sunt favorit pentru a câștiga jocul și Giants sunt underdog (notați semnele minus și plus, așa cum am menționat mai înainte). Cu aceste cote, va trebui să pariați 200 $ pe Cowboys pentru a câștiga 100 $. Pe de altă parte, un pariu de 100 dolari pe Giants ar câștiga 175 dolari.

Același joc poate fi listat folosind un punct de răspândire, de asemenea, și care vă poate ajuta să determinați în cazul în care doriți să faceți pariul.

Pariuri sportive cu cote

0

Câștigând după Prin pariuri de fotbal putem fi fericit de fapt, din două motive. În primul rând, jucăm în mod sistematic și eficient casa de pariuri. Al doilea este că aparținem unui mic grup de jucători care au reușit să facă acest lucru. Atunci ne putem numi norocoși.

În acest moment, putem, de asemenea, să susținem și să susținem cu încredere că “banii fac bani”. Având o pregătire dificilă în spatele umerilor, dobândind ani de experiență, putem să ne încasăm abilitățile într-un alt mod. Este vorba despre vânzarea propriilor tipuri, adică despre tipurile de pariuri plătite case-pariuri-online.com  Cererea pentru acest lucru este foarte mare. Doar căutați câteva grupuri care combină jucătorii care doresc să acceseze tipurile de pariuri.Pariuri sportive cu cote

găsirea pariurilor pe acțiuni

Vom observa că aici avem de-a face cu sute sau chiar mii de oameni. Prin urmare, putem calcula rapid că putem câștiga în siguranță câteva sute de aur pe lună ca nu mai mult. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui să fie bine gândit în prealabil.

În primul rând, avem nevoie de ceva pentru a încuraja cumpărătorii noștri potențiali. Pentru a face acest lucru, este mai bine să țineți mai întâi un subiect pe un forum de pariuri sau pe o pagină de fan. și toate acestea, desigur, sunt complet gratuite. La început, este aproape necesar. Trebuie să construim încredere de la zero. Alți jucători ar trebui să vadă dacă nu ne înșelăm cu adevărat-dacă pariem corect în avans pe meciurile de fotbal sau tenis (în funcție de disciplina pe care o preferăm), nu supraestimăm cotele etc.

Pariuri sportive cu cote fixe 1x-title6-in. top
După un timp, merită să informăm publicul obișnuit că, după un timp, vom percepe beneficii pentru munca noastră și că, până în prezent, tipurile gratuite vor deveni tipuri de pariuri plătite.

Între timp, ar trebui să facem rezumate-de la o săptămână, de la o lună. Acest lucru va arăta cel mai bine publicului nostru cât de mult am putea profita de tipurile pe care le introducem. Nu e de mirare că vrem bani pentru asta? Nu. În cele din urmă, aducem aproape ca pe asemănarea caselor de pariuri, care pe termen lung vor face bani altora. În cele din urmă, există ani de experiență, eșecuri și locuri de muncă (deoarece pariurile de fotbal sunt o bucată grea de pâine).

Caf Champions League: Esperance a câștigat după controversa Wydad VAR

0

Finala Ligii Campionilor Africani a fost abandonată din cauza unei dispute asupra sistemului de arbitri asistați Video (VAR).Caf Champions League: Esperance a câștigat după controversa Wydad VAR

Piesa a fost oprită mai mult de o oră după ce Wydad Casablanca a refuzat să joace când VAR nu era disponibil să judece un egalizator dezaltat.

VAR a fost înființat pe partea de teren, dar jucătorii nu au fost spus că nu a fost de lucru, deși oficialii au fost conștienți.

Arbitrul a acordat apoi victoria de trei ori foștilor campioni Esperance.

Partea tunisiană conducea cu 1-0 (2-1 în total) în finala de sâmbătă, care s-a jucat pe două etape. VAR a fost folosit în primul picior de săptămâna trecută.

Dar în a doua etapă, capul lui Walid El Karti pentru Wydad a fost respins pentru o încălcare.

Wydad jucătorii au protestat la Gambia arbitru, cerând VAR fi folosit, și Confederația Africană de Fotbal (Caf) președintele Ahmad Ahmad a petrecut aproape 30 de minute în discuțiile cu oficialii de la încercarea de a obține joc repornit.

Cei 60.000 de spectatori din interiorul stadionului au așteptat o actualizare de 95 de minute, înainte ca arbitrul să acorde victoria echipei gazdă, care a păstrat titlul.

Într-o declarație, Caf a confirmat că va ține o ședință a Comitetului Executiv marți pentru a discuta despre incident.Arbitrul a acordat apoi victoria de trei ori foștilor campioni Esperance.

Este prima dată în istoria de 55 de ani a competiției Cluburilor africane de elită că un meci din seria finală home-and-away nu a fost finalizat.

Prima etapă de săptămâna trecută din Maroc l-a văzut pe arbitrul Caf hand, Gehad Grișa, interzicând șase luni plângerile marocanilor.

Esperance au fost neînvins tot sezonul, egalând realizarea echipei din 1994, devenind primul club care a câștigat competiția de două ori fără a pierde un meci.

Wydad s-ar putea confrunta acum cu o interdicție de doi ani de a concura în competiția Cluburilor continentale.”Dorim ca fotbalul feminin să devină mai mare și mai mare, dar trebuie să ne facem cât mai vizibili posibil. Suntem atât de puternici acum. Suntem un tren cu aburi, nu ne oprim…”

Apărătoarea Arsenal și Anglia Leah Williamson își trimite strigătul de luptă către lumea fotbalului feminin – nu din spatele unui podium, ci dintr-un scaun de pe un platou de filmare, unde este marea vedetă.

Aceasta este exact ceea ce în această vară este vorba pentru leoaice – fiind stele mari pe scena finală, performante pentru un public de milioane și ridicarea unui trofeu de aur în scena finală înainte de a începe muzica și rola de credite.

În acest caz, trofeul nu este un Oscar sau un BaftaÎn acest caz, trofeul nu este un Oscar sau un Bafta

(nu încă, oricum), ci Campionatul Mondial de fotbal feminin, iar în ultimele nouă luni camerele BBC Sport au urmărit exclusiv echipa și managerul lor, Phil Neville, în timp ce se pregătesc pentru finala din Franța, care începe vineri.

Iată cinci lucruri pe care le-am învățat uitându-ne la ” The England ‘s World Cup Lionesses”…

 

Hasan Ali Kaldirim: West Ham este interesat să semneze cu căpitanul Fenerbahce

0

Hasan Ali Kaldirim: West Ham este interesat să semneze cu căpitanul FenerbahceWest Ham e interesat să-l semneze pe căpitanul Fenerbahce Hasan Ali Kaldirim.

Ciocanele au vorbit cu agentul jucătorului și BBC a fost informat că Turcia international Kaldirim dorește să avanseze în Premier League.

Partea stângă, care a fost legată de West Ham în 2017

Are o clauză de eliberare de 5 mn euro (4,42 m) în contractul său, care expiră în 12 luni.

Edimilson Fernandes a părăsit West Ham pentru partea germană FSV Mainz cu Lucas Perez mutându-se la Alaves în Spania.

Taxele din ambele transferuri nu au fost divulgate.

Născut în Germania, Kaldirim, 29 de ani, a fost la Fenerbahce din 2012, jucând anterior pentru Kayserispor.

Kaldirim are 30 de capace internaționale pentru Turcia și este singurul jucător Fenerbahce din echipa națională pentru calificările Euro 2020 din această săptămână împotriva Franței și Islandei.

El a marcat cinci goluri în 224 de apariții Super Lig pentru Fenerbahce.

Toate schimbările pentru ciocaneToate schimbările pentru ciocane

După ghidarea clubului la primul lor Top-10 finish din 2013, șeful West Ham Manuel Pellegrini a început remodelarea echipei sale.

La club au lansat deja Andy Carroll, Samir Nasri și Adrian, în timp ce aduce în plus portar acopere, prin Roberto și David Martin, fiul fostului Ciocane skipper Alvin, pe transferuri gratuite de la Espanyol si respectiv Millwall.

Swiss international Fernandes-care a petrecut sezonul trecut la loan at Serie A club Fiorentina-a avut 48 de apariții în prima echipă pentru Hammers, la care s-a alăturat de la Sion în 2016.

Copilul de 23 de ani a semnat un contract de patru ani cu Mainz.

Perez, care a fost semnat de Arsenal pentru 4 milioane de lire raportate în august 2018. s-a alăturat clubului spaniol Primera Division Alaves.

Spaniolul, de 30 de ani, a marcat șase goluri în 19 apariții pentru Hammers.

El a devenit primul substitut West Ham în 19 ani pentru a înscrie de două ori după ce a venit ca un substitut într-un meci Premier League când a netted un brace în câștig 3-1 peste Cardiff City în decembrie 2018.

Căpitanul Elveției, de 35 de ani, s-a alăturat tunarilor în iunie 2018 pentru un transfer gratuit de la Juventus, semnând un contract pe un an.

El a avut 23 de apariții în toate competițiile, cu singurul său gol pentru club care a intrat în Cupa Carabao.Toate schimbările pentru ciocane

“A fost o mare provocare și experiență fără un final fericit”, a declarat Lichtsteiner, care nu a jucat în înfrângerea finală de săptămâna trecută de la Europa League.

“Am fost aproape de a adăuga un capitol important la istoria acestui club uimitor. Dar să fii aproape, din păcate, nu e suficient. E greu de acceptat. Sunt foarte dezamăgit.

“Obiectivul nostru era să readucem Arsenal la cel mai înalt nivel internațional și să câștigăm trofee. Amândouă aparțin acestui club grozav.”

Lichtsteiner a mai jucat pentru Lille și Lazio înainte de a se alătura lui Juventus, unde a câștigat șapte titluri în Serie A în tot atâția ani.

Real Madrid “cel mai valoros club din Europa”, spune KPMG

0

Real Madrid a depășit Manchester United și a fost numit cel mai valoros club european de fotbal, fiind de aproximativ 3,22 miliarde de euro (£ 2,91 miliarde), spune KPMG.

Clubul spaniol se află în topul studiului KPMG privind “valoarea întreprinderii”.

Raportul, bazat pe sezoanele 2016-17 și 2017-18, a studiat rentabilitatea, drepturile de difuzare, popularitatea, potențialul sportiv și valoarea stadionului.

Liga Campionilor Liverpool și Spurs se află pe pozițiile a șaptea și nouă în clasament.

Prezența scoțiană

Prezența scoțianăȘi finaliștii din Europa League Chelsea și Arsenal se află pe locul șase și opt.

Manchester City este pe locul cinci, ceea ce înseamnă că în top 10 există un total de șase cluburi englezești.

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor în cele două sezoane pe care le acoperă datele. creșterea valorii întreprinderii cu 10%.

Celtic câștigător la triple în tribune este inclus în lista a 32 de cluburi majore, prima echipă din țară care este așa.

Andrea Sartori, șefa globală a sporturilor KPMG și autorul raportului, a declarat că valoarea globală a industriei fotbalului a crescut cu 9% în ultimul an.

“Valoarea totală a întreprinderilor celor 32 de cluburi principale este condusă în primul rând de o creștere totală cu 5% a veniturilor totale din exploatare”, a spus el.

“Pe de altă parte, costurile cu personalul au continuat să crească, iar raportul mediu al costurilor-venituri al cluburilor de vârf a crescut cu patru puncte procentuale, până la 63%”.

Top 10 cluburi europene după “valoarea întreprinderii”

 • Real Madrid – 3.224 miliarde de euro
 • Manchester United – 3.207 de miliarde de euro
 • Bayern Munchen – 2.696 de miliarde de euro
 • Barcelona – 2,676 miliarde de euro
 • Manchester City – 2.460 de miliarde de euro
 • Chelsea – 2,227 miliarde de euro
 • Liverpool – 2.095 de miliarde de euro
 • Arsenal – 2.008 miliarde de euro
 • Tottenham – 1,697 miliarde de euro
 • Juventus – 1.548 miliarde de euro

Sursa: KPMG

“Dominația absolută”

"Dominația absolută"Dl Sartori a adăugat: “La nivel de liga, Premier League a confirmat dominanța absolută, având nouă cluburi în top 32 și reprezentând 43% din valoarea totală totală”.

Celelalte trei cluburi engleze pentru a face lista în afara primelor 10 au fost West Ham United, Leicester City și Everton.

Între timp, Inter Milan (15) a urcat cinci locuri pentru a deveni al doilea cel mai valoros club din Italia, datorită creșterii cu 41% a valorii întreprinderii sale.

Anul acesta, 13 cluburi au fost evaluate în valoare de peste 1 miliard de euro, unul mai mult decât în ​​2018.

Și opt cluburi au raportat o valoare a întreprinderii de peste 2 miliarde de euro: cinci din Premier League, două din Spania și una din Germania.

La fel ca și celticul care intră în top 32 pentru prima dată, așa și clubul spaniol Villarreal, cu rivalii din La Valencia Valencia și cc din Turcia abandonând.

Articole Recente