Ghidul începătorului pentru pariurile sportive

Pariurile sportive pot fi o activitate foarte distractivă și profitabilă, fie oferindu-vă o transpirație suplimentară asupra jocurilor pe care le urmăriți, fie umplându-vă bankroll-ul. De asemenea, poate fi intimidant, mai ales pentru începători. De aceea SharpSide este aici pentru a vă ajuta să începeți cu Ghidul începătorului pentru pariuri sportive, un ghid perfect de pariuri sportive pentru a vă îndrepta în direcția cea bună.

Cazinourile pot avea o mulțime de lumini strălucitoare și piese în mișcare. Vorbitorii rapizi aruncă în jurul cuvintelor și expresiilor pe care nu le-ați mai auzit până acum. Sportsbooks afișa o multitudine de numere cu plus și minus semne din belșug, care pot confunda naiba de oameni. Toate acestea vin cu pariuri pe bani reali. Știi că vrei în, dar esti un pic timid pentru ceea ce aduce această lume.

Ghidul începătorului pentru pariurile sportive 2020

pariuri cote onlineÎn acest ghid de pariuri sportive, veți găsi câteva dintre întrebările adesea adresate de la începători, plus veți găsi câteva link-uri pentru citirea ulterioară pentru a vă menține pe calea cea bună.

Este instrumentul perfect pentru a vă încerca pariurile sportive fără a fi nevoie să puneți bani reali pe linie. Disponibil acum pentru iOS și Android, SharpSide aplicație vă permite să facă ponturi gratuite pentru o mare varietate de sport și pariuri, rezultate cale, să concureze pe clasamente și de a câștiga premii mari. Ia-ți picioarele ude, încercați noi strategii, și perfecționa abilitățile dumneavoastră cu aplicația gratuită de pariuri sportive SharpSide astăzi.

Ce este un favorit Case de Pariuri?

Un favorit este o echipă sau un concurent care oddsmakers se așteaptă să câștige, și este adesea afișat cu un semn minus în fața cote. Aceasta este echipa sau concurent care este favorizat peste opoziţie case pariuri online, prin urmare, fiind numit un favorit. Când pariați un punct de răspândire, favoritul va fi de multe ori de stabilire sau de a da puncte opoziției pentru a face pariul chiar. Când pariați pe linia de bani, favoritul va avea o rentabilitate mai mică a banilor care sunt pariați.

Ce este un underdog?

Spre deosebire de un favorit, un underdog este echipa sau concurent oddsmakers se așteaptă să-și piardă. Underdogs sunt adesea afișate cu un semn plus în fața cote. Underdogs funcționează în mod similar cu favorite atunci când este vorba de o răspândire punct sau o linie de bani, chiar vizavi. Când pariați un punct de răspândire, underdog va primi de multe ori puncte suplimentare față de opoziție pentru a face pariul chiar. Când pariați pe linia de bani, underdog va avea un profit mai mare pe banii pe care este pariat.

Ce este un pick sau pick’em?

case pariuri romaniaUn pick sau un pick’em este atunci când un pariu este chiar pe ambele părți în ceea ce privește cine oddsmakers așteaptă să câștige, ceea ce înseamnă că este o propunere 50-50. Trebuie doar să “alegeți” cine credeți că va ieși pe primul loc fără a trebui să depășiți o răspândire a punctelor sau să puneți cote. În concursurile pick’em, pariurile pe linia de bani vor da un profit egal.

Care este răspândirea punctului și cum funcționează spread-urile?

O răspândire punct este folosit chiar și un matchup de pariuri între două părți. Favoritul va da puncte de cealaltă parte, iar underdog va primi puncte. Pentru a câștiga împotriva răspândirii punctului, favoritul trebuie să depășească numărul de puncte acordate celui care a pierdut.

  • Pentru underdog pentru a câștiga împotriva răspândirii punct, underdog poate folosi punctele date pentru a depăși opoziția.

Care este linia de bani și cum funcționează?

Pariuri pe linia de bani înseamnă că sunt pariuri pe cele două părți drept în sus, fără puncte adăugate sau scăzute care oferă o răspândire punct.

În cazul în care Dallas Cowboys a jucat New York Giants, alegeți echipa pe care ar dori să câștige și factorul de cote în care este favorit și care este underdog. În acest exemplu, Cowboys ar putea fi listate la un preț de -200 și Giants enumerate ca +175. Acest lucru ne arată că Cowboys sunt favorit pentru a câștiga jocul și Giants sunt underdog (notați semnele minus și plus, așa cum am menționat mai înainte). Cu aceste cote, va trebui să pariați 200 $ pe Cowboys pentru a câștiga 100 $. Pe de altă parte, un pariu de 100 dolari pe Giants ar câștiga 175 dolari.

Același joc poate fi listat folosind un punct de răspândire, de asemenea, și care vă poate ajuta să determinați în cazul în care doriți să faceți pariul.

Articolul precedentPariuri sportive cu cote

Latest Posts

Ghidul începătorului pentru pariurile sportive

Pariurile sportive pot fi o activitate foarte distractivă și...

Pariuri sportive cu cote

Câștigând după Prin pariuri de fotbal putem fi fericit...

Caf Champions League: Esperance a câștigat după controversa Wydad VAR

Finala Ligii Campionilor Africani a fost abandonată din cauza...

Hasan Ali Kaldirim: West Ham este interesat să semneze cu căpitanul Fenerbahce

West Ham e interesat să-l semneze pe căpitanul Fenerbahce...

Real Madrid “cel mai valoros club din Europa”, spune KPMG

Real Madrid a depășit Manchester United și a fost...