Hasan Ali Kaldirim: West Ham este interesat să semneze cu căpitanul Fenerbahce

Hasan Ali Kaldirim: West Ham este interesat să semneze cu căpitanul FenerbahceWest Ham e interesat să-l semneze pe căpitanul Fenerbahce Hasan Ali Kaldirim.

Ciocanele au vorbit cu agentul jucătorului și BBC a fost informat că Turcia international Kaldirim dorește să avanseze în Premier League.

Partea stângă, care a fost legată de West Ham în 2017

Are o clauză de eliberare de 5 mn euro (4,42 m) în contractul său, care expiră în 12 luni.

Edimilson Fernandes a părăsit West Ham pentru partea germană FSV Mainz cu Lucas Perez mutându-se la Alaves în Spania.

Taxele din ambele transferuri nu au fost divulgate.

Născut în Germania, Kaldirim, 29 de ani, a fost la Fenerbahce din 2012, jucând anterior pentru Kayserispor.

Kaldirim are 30 de capace internaționale pentru Turcia și este singurul jucător Fenerbahce din echipa națională pentru calificările Euro 2020 din această săptămână împotriva Franței și Islandei.

El a marcat cinci goluri în 224 de apariții Super Lig pentru Fenerbahce.

Toate schimbările pentru ciocaneToate schimbările pentru ciocane

După ghidarea clubului la primul lor Top-10 finish din 2013, șeful West Ham Manuel Pellegrini a început remodelarea echipei sale.

La club au lansat deja Andy Carroll, Samir Nasri și Adrian, în timp ce aduce în plus portar acopere, prin Roberto și David Martin, fiul fostului Ciocane skipper Alvin, pe transferuri gratuite de la Espanyol si respectiv Millwall.

Swiss international Fernandes-care a petrecut sezonul trecut la loan at Serie A club Fiorentina-a avut 48 de apariții în prima echipă pentru Hammers, la care s-a alăturat de la Sion în 2016.

Copilul de 23 de ani a semnat un contract de patru ani cu Mainz.

Perez, care a fost semnat de Arsenal pentru 4 milioane de lire raportate în august 2018. s-a alăturat clubului spaniol Primera Division Alaves.

Spaniolul, de 30 de ani, a marcat șase goluri în 19 apariții pentru Hammers.

El a devenit primul substitut West Ham în 19 ani pentru a înscrie de două ori după ce a venit ca un substitut într-un meci Premier League când a netted un brace în câștig 3-1 peste Cardiff City în decembrie 2018.

Căpitanul Elveției, de 35 de ani, s-a alăturat tunarilor în iunie 2018 pentru un transfer gratuit de la Juventus, semnând un contract pe un an.

El a avut 23 de apariții în toate competițiile, cu singurul său gol pentru club care a intrat în Cupa Carabao.Toate schimbările pentru ciocane

“A fost o mare provocare și experiență fără un final fericit”, a declarat Lichtsteiner, care nu a jucat în înfrângerea finală de săptămâna trecută de la Europa League.

“Am fost aproape de a adăuga un capitol important la istoria acestui club uimitor. Dar să fii aproape, din păcate, nu e suficient. E greu de acceptat. Sunt foarte dezamăgit.

“Obiectivul nostru era să readucem Arsenal la cel mai înalt nivel internațional și să câștigăm trofee. Amândouă aparțin acestui club grozav.”

Lichtsteiner a mai jucat pentru Lille și Lazio înainte de a se alătura lui Juventus, unde a câștigat șapte titluri în Serie A în tot atâția ani.

Latest Posts

Ghidul începătorului pentru pariurile sportive

Pariurile sportive pot fi o activitate foarte distractivă și...

Pariuri sportive cu cote

Câștigând după Prin pariuri de fotbal putem fi fericit...

Caf Champions League: Esperance a câștigat după controversa Wydad VAR

Finala Ligii Campionilor Africani a fost abandonată din cauza...

Hasan Ali Kaldirim: West Ham este interesat să semneze cu căpitanul Fenerbahce

West Ham e interesat să-l semneze pe căpitanul Fenerbahce...

Real Madrid “cel mai valoros club din Europa”, spune KPMG

Real Madrid a depășit Manchester United și a fost...